Inventio Coaching en Personal Training

Gratis Feestdagen Handleiding

Feestdagen handleiding Inventio
template_id=none onclick=btnLink-5322 entranceanimation= exitanimation= ]

Ben jij een paar weken voor de feestdagen al aan het plannen hoe jij deze kunt overleven, zonder (te veel) fysieke schade op te lopen?

Zijn de feestdagen voor jou een mentale tweestrijd in je hoofd?

Lukt het jou niet de feestdagen door te komen, zonder jezelf te overeten?

Heb jij last van schuldgevoelens of zelfveroordeling, “wanneer je weer eens te veel hebt gegeten.”?

Wordt jij gek van een negatieve stem in je hoofd, die jou constant bekritiseerd?

Zie jij voor de feestdagen al op tegen de fysieke schade of het getal op de weegschaal naderhand?

Dan is dit de handleiding die jij nodig hebt. In deze handleiding krijg jij 7 tips om jouw mindset en overtuigingen te veranderen, zodat jij de feestdagen door kunt komen zonder: overeten, zelfkritiek en constante tweestrijd in jouw hoofd.

Daarbij hoef jij na de feestdagen niet bang te zijn voor ongewenste fysieke schade, het getal op de weegschaal of een schuldgevoel.

Een herkenbaar verhaal?

Een week voor de start van de feestdagen begint het plannen. Vanaf ...dag wordt er minder gegeten of extra cardio ingepast, om alvast calorieën te sparen. Voor de feestdagen is het belangrijk op de hoogte te zijn van de geplande activiteiten, zodat er alvast een plan kan worden gemaakt. Welke keuzes kunnen er worden gemaakt en welke keuzes kunnen er absoluut niet worden gemaakt? Waar kan invloed worden uitgeoefend, door gezonde keuzes aan te dragen of mee te nemen?

Tijdens de festiviteiten is er een verplichting om magere eiwitrijke keuzes te maken. De ongezonde keuzes zijn uit den boze. Het begin is steeds goed, maar langzaam sluipen er steeds meer slechte en ongeplande keuzes in. In het hoofd is er een constante tweestrijd gaande, er worden calorieën geteld en elke keuzes wordt beoordeeld en veroordeeld.  

Na de festiviteit, is daar de analyse. Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen, er was toch een plan? Is het zo lastig om dit na te leven? In het hoofd klinkt een strenge en bestraffende stem, die veroordeeld en bekritiseerd. Daarnaast is er een sterke drang om te compenseren en de regels voor de volgende activiteit worden strenger.

Maar ook daar wordt meer gegeten dan gepland, ook daar vind er een constante tweestrijd plaats in het hoofd en ook daar is er een stem die elke keuzes veroordeeld.

Na de feestdagen is daar zelfveroordeling en minachting. Geen twijfel dat je bent aangekomen. Er is een angst om op de weegschaal te staan of in de spiegel te kijken en geconfronteerd te worden met de schade. De dagen daarna moet er worden gecompenseerd om de geleden schade in te halen.

Als dit verhaal voor jou herkenbaar en wil jij hiermee afrekenen en die feestdagen doorkomen zonder schade op te lopen? Dan is het een must om deze handleiding te downloaden.  

Gratis trainingsschema's spiergroei
Feestdagen handleiding Inventio