Neem hier contact op voor een persoonlijke kennismaking of om meer informatie aan te vragen over de diensten van Inventio.

Tijdens de kennismaking brengen we jouw ambities in kaart, bepalen we hoe jij daar het beste bij geholpen kan worden en is er ruimte om meer informatie aan te vragen.

Mocht er uit het kennismakingsgesprek blijken dat een match is, plannen we een gratis intake of beweegscan in. Dit is een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken. Daarbij biedt dit meer inzicht in jouw ambities, wie je bent, waar je staat en wat jouw mogelijkheden zijn.
  Hoe de kennismaking en intake in zijn werk gaan.

  Stap 1: Een telefonische kennismaking

  Nadat jij de aanvraag voor een kennismaking hebt verzonden, plannen we deze per mail in. Op basis van de kennismaking bepalen we of er een match is, wat jouw doelen zijn en hoe jij daar bij Inventio het beste mee geholpen kunt worden. De kennismaking is geheel vrijblijvend.

  Stap 2: Een persoonlijke intake

  Is er een match, plannen we een intake. Tijdens deze intake zetten we jou doelen helder op papier en krijgen we meer inzicht in jou als persoon. De intake dient als fundament waarop we het begeleidingstraject inrichten en het gat tussen jouw huidige positie en doelen en ambities dichten. De intake kunnen we inplannen in de studio of online via Zoom/Google Meet.

  Stap 3: Binnen 5 dagen na de intake ontvang jij jouw plannen

  Binnen 5 dagen na de intake ontvang jij de plannen en documenten voor het traject.

  Stap 4: De start van de begeleiding en het realiseren van jouw doelen

  Nadat de plannen naar wens en goedkeuring zijn ontvangen, starten we de begeleiding op een door jou gekozen datum. Op dat moment plannen we ook de bijbehorende coaching sessies en/of trainingen in. Tevens start op de door jou gekozen datum van de aanvang van de begeleiding de facturatie periode. Facturatie zal vervolgens maandelijks plaatsvinden.

  Ik train zelf al 5 jaar en ben onder de indruk van Wesley zijn kennis rondom voeding en training. Tijdens coaching sessies gaan we dieper in op hoe we het resultaat nog beter in de goede richting kunnen sturen. Al met al ben ik zeer positief over de begeleiding van Wesley, hij heeft veel persoonlijke aandacht en dat motiveert enorm.

   

  “Jorus”

  De begeleiding van Wesley is compleet, persoonlijk en hij zoekt samen met mij constant naar optimalisatie. Door zijn kennis van training en voeding zijn de schema’s totaal gepersonaliseerd op mijn behoefte. Daarnaast heeft Wesley een prettige manier van communiceren en is hij goed in staat om mij te motiveren.

   

  “David”

  Wesley levert vakwerk en stopt veel liefde in de begeleiding, hierdoor geeft hij perfecte begeleiding. Hij deelt veel informatie en goede tips. Hierdoor heb ik mijn progressie echt heel erg kunnen verbeteren.

   

  “Chris”

  Neem hier contact op voor een kennismaking
   Inventio Coaching en Personal Training