Becoming All That I Can Be

Self Improvement Coaching voor ambitieuze personen die hun lichamelijke en persoonlijke potentieel tot uiting willen brengen.

Plan een kennismaking in

Een unieke holistische visie waarmee we jouw lichamelijke ideaal tot werkelijkheid brengen.

Meer vrijheid en tevredenstellend resultaat door een focus op lichamelijke én persoonlijke ontwikkeling.

Een persoonlijk 1:1 traject onder begeleiding van een sympathieke, gedreven en benaderbare coach

Breng jouw potentieel tot uiting

Het werken aan jouw lichamelijke ideaalbeeld is een fantastische manier om jouw leven in een positieve flow te brengen. Daarnaast vloeien de eigenschappen die jij in dit proces ontwikkeld door in alle fronten van jouw persoonlijke leven.

Voor velen geldt echter dat het fysieke succes een middel is om leegtes in hun binnenwereld op te vullen. In dit proces gaan zij voorbij aan hun persoonlijke waarden en behoeften. Hierdoor verliezen zij zichzelf en slagen er nooit in duurzaam resultaat te creëren dat werkelijk voldoening geeft.

Het behalen van het lichamelijke ideaalbeeld dat ooit een middel moest zijn om meer geluk en vrijheid te ervaren, is beperkend geworden en voelt als een zware last op de schouders. Velen belanden uiteindelijk in een motivatiecrisis, ervaren eetbuiten, leegte, zelfafwijzing, blessures, kunnen nooit tevreden zijn of hebben moeite om deel te nemen aan sociale activiteiten.

Daarom kiest Inventio in het begeleidingstraject voor een holistische aanpak. Zodat jij niet enkel succes behaalt aan de buitenkant, maar hier ook van binnen en op persoonlijk vlak door groeit.

Het resultaat? Het waarmaken van jouw lichamelijke ideaalbeeld op een duurzame manier die werkelijk vervulling geeft, zodat jij de rust, het zelfvertrouwen en de vrijheid kunt ervaren waar jij diep van binnen naar verlangt.

Begeleiding om jouw volledige potentie vanuit passie en flow tot uiting te brengen, dat is waar Self Improvement Coaching Inventio voor staat.

Start met een kennismaking
Recensie Self Improvement Coaching Inventio
Recensie Self Improvement Coaching Inventio

Wat jij kunt verwachten in het Self Improvement Coaching Traject

  • Een veilige en warme omgeving
  • Een uitgebreide persoonlijke intake
  • Een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan, afgestemd op jouw doelen
  • Holistische begeleiding op lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied
  • Maandelijks twee 1-op-1 coaching sessies waarvan er 1 is in te ruilen als personal training indien gewenst
  • Whatsapp ondersteuning voor vragen, tips en extra verdieping
  • Een resultaatgerichte aanpak en gedreven begeleiding
  • Jouw lichamelijke en persoonlijke potentieel tot uiting.

Wie jij bent?

Jij bent een gedreven en ambitieus persoon met een doel om meer spiermassa en kracht op te bouwen of een ander lichamelijke ideaalbeeld tot werkelijkheid te maken.

Je staat open voor zelfreflectie, zelfontwikkeling en een holistische kijk op het behalen van jouw fysieke doel en wellicht ook persoonlijke doelen.

Je snapt dat het behalen van jouw lichamelijk resultaat hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling en je staat open voor het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen.

Je hebt de wil om meer uit jezelf en het leven te halen, maar ervaart een gat tussen de plek waar je nu staat en graag zou willen zijn.

Self Improvement Coaching Inventio

Fysieke resultaten Self Improvement Coaching

Transformatie Self Improvement Coaching Inventio
Transformatie Self Improvement Coaching Inventio
Transformatie Self Improvement Coaching Inventio
Transformatie Self Improvement Coaching Inventio

Wat anderen zeggen over Self Improvement Coaching bij Inventio:

 

4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
I do strength training and running, and I had a tendon injury in my knee. Thanks to a good training program, the knee has strengthened again and I recovered much faster than expected. Furthermore, I had a plateau on certain exercises and by talking about it and adjusting the training program I got through it. Very good training program and fun workouts, great!
Jorus Bart
Jorus Bart
12:07 18 Mar 23
The process I went through with Wesley helped me enormously on several fronts. The guidance and personal training have made me look at some aspects differently and I have become a more complete person. Wesley has a lot of Knowledge about nutrition and training, but Wesley is also very well developed in the field of life. Thank you so much for the beautiful time Wesley, I learned a lot from you!
Pim cuijpers
Pim cuijpers
19:13 15 Feb 22
Wesley is professioneel en heeft erg veel kennis op het gebied van sporten en voeding.Door het volgen van Online PT bij Wesley heb ik veel meer kennis en inzicht over voeding en training opgedaan. In de 3 maanden dat ik de Online PT volgde bij Wesley zijn we regelmatig samengekomen voor een check-up. Dit heeft voor mij goed gewerkt als een stok achter de deur. Ook werd mijn progressie wekelijks online geëvalueerd, wat ook erg prettig was.Met de opgedane kennis en het op maat gemaakte trainingsschema kan ik nu zelf verder! Ik zou dit iedereen aanraden.
Merel Steen
Merel Steen
13:15 03 Jan 22
Ik raad wesley zeker aan. Hij weet heel goed waar hij over praat. En doet het echt om jou te helpen. Altijd snel contact en komt ze afspraken na 👍
Ceyda Aydogdu
Ceyda Aydogdu
19:42 28 Dec 21
Wesley en ik zijn drie maanden met elkaar gaan samenwerken. Ik had voornamelijk als doel te willen afvallen, maar al snel was duidelijk dat mijn lichaam dat niet ging doen. Het traject heeft mij doen inzien dat er een groot onderliggend probleem speelt en dat is dat ik mezelf niet accepteer en té hard ben voor mezelf. Wesley heeft zijn traject zo aangepast dat dit onze focus heeft gekregen in plaats van het afvallen en trainen. Trainen en gezond eten kon ik al.. voor mezelf kiezen niet! Wesley is dus niet alleen een top coach gericht op voeding en sport, maar ook echt voor de persoonlijke groei!
Daphne Dekker
Daphne Dekker
13:08 10 Dec 21
De begeleiding van Wesley heb ik ervaren als zeer leerzaam, uitdagend & hij weet het uiterste uit je te krijgen. Dankzij Westheticz heb ik een fysiek gekregen waar ik eindelijk weer trots op kan zijn en mede hierdoor zit ik geweldig in mijn vel! Wes bedankt voor alles!
Jeffrey Zwaan
Jeffrey Zwaan
20:49 18 Nov 21
Wesley is een absolute topcoach. Hij heeft ongelooflijk veel kennis en op elke vraag een antwoord. Of het nou om voeding, training, mindset of andere levensvragen gaat. Wesley is een complete coach die mij héél veel heeft geleerd. Ik twijfelde vooraf over de investering, maar het is echt elke euro waard geweest. Ik ben op fysiek en mentaal gebied enorm gegroeid. Ik heb al veel coaches gehad, maar Wesley is de allerbeste. Ik zou 'm iedereen 100% aanraden!
Jelle Veenstra
Jelle Veenstra
19:38 15 Oct 21
Wesley bied erg fijne en professionele begeleiding voor een eerlijke prijs. Wat je doel ook is, hij helpt je het te halen.
Lysander
Lysander
15:02 19 Jun 21
Begeleiding bij Wesley is iets wat ik iedereen kan aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen, zowel op fysiek en mentaal gebied. Goede gesprekken, duidelijke uitleg en een goede dosis feedback zorgen ervoor dat doelen gevormd en gehaald worden. Wesley heeft een positieve mindset welke aanstekelijk werkt!
Erika R
Erika R
09:14 09 May 21
Ben door goede resultaten in de familie, ook bij Wesley gestart. Mijn doel was vooral gezonder te gaan eten en hopelijk daarbij gewicht te verliezen. Na een uitgebreide intake om te zien waar ik in kon gaan veranderen, kreeg ik voedinsschema's. Aangepast op mijn eet en beweegpatroon. Tevens moest ik een dagboek bijhouden. Hierdoor kreeg ikzelf en Wesley inzicht in mijn weeg/meet en probleem momenten. Elke 2wk werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan mee verder aan de slag. Wesley heeft mij geleerd dit niet te zien als afvalrace, maar als een levensstijl voor langere termijn. Vooral het loslaten vd schema's vond ik lastig, maar ook daar heeft hij bij gecoacht. Inmiddels weet ik dat een vakantie of uit eten heel goed kan. Wesley heeft gezorgd voor de juiste miniset, volgens mij de sleutel tot alles. Uiteindelijk moet je hetzelf doen, maar de hulp van Wesley heeft mij in ieder geval goed geholpen!
Ciska Meulemans
Ciska Meulemans
12:07 05 May 21
Heb begeleiding van wesley genomen om meer effectief te sporten en spieren te ontwikkelen. Door middel van begeleiding op maat gemaakt training en voedingsschema's en advies hoe ik mijn week kan indelen om zo efficient mogelijk spieren op te bouwen en mijn goed in mij vel te voelen.
dennis Kop
dennis Kop
13:00 04 May 21
In januari 2021 ben ik begonnen met begeleiding bij Wesley. Ik ben erg tevreden over de begeleiding (schema's), de feedback en de communicatie!
Eric Enthoven
Eric Enthoven
14:46 21 Feb 21
Ik train nu een half jaartje. En het resultaat begint langzaam te komen😀 Wesley weet precies wat hij doet om een goed schema voor je te maken.
Ronald Veldt
Ronald Veldt
18:36 19 Feb 21
Train nu een half jaar met Wesley, hij is continue scherp op de technische uitvoering van de oefening en zit ons lekker op de huid. Uiteraard is er ruimte voor wat grappen en grollen. Ik zit inmiddels fysiek en mentaal in de lift. Ik zou Wesley zeker aanbevelen!
Rene Hes
Rene Hes
15:57 19 Feb 21
Ik heb van augustus tot oktober 2020 personal training gekregen van Wesley. Naast de perfecte ‘stok’ achter de deur is hij zeer capabel en weet hij goed de kennis over te dragen. Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Het is misschien even een uitgave maar hey, wel een investering in je eigen lijf. Zelf had ik al van tevoren aangegeven eerst 3 maanden te gaan, maar ga zeker in de toekomst dit vaker herhalen. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack G.
Jack Grossat
Jack Grossat
15:24 13 Dec 20
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20

Interesse?

Klik dan op de button hieronder om een kennismaking in te plannen.

Na het aanvragen van de kennismaking ontvang je binnen 24 uur reactie.

Tijdens de kennismaking onderzoeken we samen of het Self Improvement Coaching Traject voor jou geschikt is.

Mocht dit het geval zijn, plannen we jouw persoonlijke intake in.

Ik wil kennismaken