Transformatie Self Improvement Coaching Inventio

Sean

“Ik heb begeleiding genomen bij Wesley om meer motivatie te krijgen, meer resultaat te realiseren en het fitnessen echt door te zetten. Sinds ik bij Wesley onder begeleiding sta, is mijn levensstijl heel erg verbeterd. Het belangrijkste van alles, is dat ik hierdoor heel veel goede resultaten heb weten te realiseren.

 

Wesley levert vakwerk en stopt veel liefde in de begeleiding, hierdoor geeft hij perfecte begeleiding. Hij deelt veel informatie en goede tips. Hierdoor heb ik mijn progressie echt heel erg kunnen verbeteren.

 

Ik zou de begeleiding aanraden aan iedereen dit het maximale uit zijn fitnessambities wil halen.”

Transformatie Self Improvement Coaching Inventio

David

Ik ben Wesley tegengekomen in de sportschool. We hadden daar prettige gesprekken en ik kon merken dat Wesley verstand heeft van training en dit gaf mij vertrouwen. Vervolgens ben ik hem online gaan volgen. De kennis die hij daar deelt, plus de indruk die ik van hem kreeg in de sportschool, hebben mij er toe gezet om uiteindelijk online Personal Training bij Wesley te nemen.

Door Wesley zijn begeleiding verloor ik 16kg en heb ik spiermassa kunnen winnen. Daarnaast heb ik nu meer kennis over voeding, supplementen, fitness en de uitvoering van oefeningen. Hierdoor loop ik minder kans op blessures en weet ik meer spiergroei te realiseren in combinatie met vetverlies.

De begeleiding van Wesley is compleet, persoonlijk en hij zoekt samen met mij constant naar optimalisatie. Zijn begeleiding gaat veel verder dan een standaard dieëtist, omdat hij daarnaast ook veel verstand heeft van training.

Door zijn kennis van training en lichaam zijn de trainingsschema’s totaal gepersonaliseerd op mijn behoefte. Daarnaast heeft Wesley een prettige manier van communiceren en is hij goed in staat om mij te motiveren.

Transformatie voedingsbegeleiding afvallen lifestylecoaching

Jaane

Al langere tijd had ik last van darmproblemen. Ik probeerde gluten en lactose te vermijden, maar de darmproblemen verdwenen nooit helemaal. Echter waren deze uitprobeersels alles behalve ergens op gebaseerd. Via via kwam ik in contact met Wesley, die op maat gemaakte voedingsschema’s voor mij maakte. Hij leerde mij ‘gewoon gezond’ te eten en het belangrijkste; doseren.

 

Ik was even bang dat hier geen feestjes, etentjes en uitgaan bij paste. Maar Wesley leerde mij meteen dat het hierbij niet om een dieet gaat, maar een nieuwe levensstijl. En daar horen ook dagen bij dat je wat ongezonder eet, als hierin maar de balans wordt gevonden. Langzamerhand verdwenen mijn darmklachten en raakte ik een aantal kilo kwijt. Dit, terwijl ik gewoon weer gluten en lactose at.  Ik viel zeven kilo af en voelde mij steeds fitter worden.

 

Wesley heeft veel kennis en is instaat dit over te dragen. Dit maakt dat ik inmiddels zelf mijn streefgewicht kan vasthouden. Ik ben hem daar enorm dankbaar voor en raad zijn begeleiding dan ook aan eenieder ander aan.

transformatie Online Personal Training

Mitch

Ik hoorde vaak de quote: “It’s not the coach that makes the athlete, it’s the athlete that makes the coach.” Echter weet ik 1 ding zeker en dat is dat ik de progressie die ik in de afgelopen 2 jaar heb geboekt, nooit had bereikt zonder de coaching van Wesley.

Een toename van 15kg op mijn Bench Press in 3-4 maanden, terwijl ik tegelijk in de beste shape van mijn leven ben gekomen. De kennis van Wesley en de motivatie die hij biedt tijdens de coaching zijn een enorme drijfveer om te blijven streven voor de beste versie van jezelf. Niet alleen in de gym, maar ook op persoonlijk vlak.

Westheticz Online Personal Training

Jeffrey

Wesley zijn begeleiding was uitstekend. We zijn begonnen met een eetschema en later is daar een trainingsschema bij gekomen. Het was voor Wesley geen probleem om met mijn dieetwensen rekening te houden en een veganistisch eetschema samen te stellen. Daarnaast is het trainingsschema perfect ingesteld op een schouderblessure die mij al 5 jaar dwars zat. Ik train zelf al 5 jaar en ben onder de indruk van Wesley zijn kennis rondom voeding en training. Tijdens de check-ups gaan we dieper in op hoe we het resultaat nog beter in de goede richting kunnen sturen. Al met al ben ik zeer positief over de begeleiding van Wesley, hij heeft veel persoonlijke aandacht en dat motiveert enorm.

Westheticz Online personal training

Luuk

Ik heb onwijs veel respect voor jouw werkwijze. Die is namelijk heel professioneel, je geeft veel informatie, je kunt 24/7 met vragen bij je terecht, je biedt op je Insta veel extra informatie en je hebt veel aandacht voor je klanten. Dit kan ik echt bizar goed waarderen. Daarom ga ik zeker weer bij je terugkomen als klant, voor begeleiding tijdens het bulken.

Voedingsbegeleiding Physique Begeleiding online coaching training

Twan

Ik heb begeleiding bij Wesley genomen, omdat ik merkte dat ik steeds meer vet rondom mijn lichaam kreeg. Dit terwijl ik dit nooit echt in mijn leven heb gehad. Een van de oorzaken dat ik meer vet rond mijn lichaam kreeg, was omdat ik moest stoppen met voetballen vanwege een blessure. Naast het afvallen, wilde ik mijn spieren na de blessure een stuk sterker maken. Tenslotte is het altijd mooi meegenomen om er in de zomer iets gespierder uit te zien.

De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk slanker en gespierder ben geworden. Op de progressie foto’s is ook een goed verschil te zien. Gedurende de begeleiding van Wesley kom je veel te weten over spieropbouw en gezonde voeding. Ook wordt je bewuster van wat je eet en van een gezonde leefstijl.

Het goede aan de begeleiding van Wesley is dat hij een goede stok achter de deur is. Daarnaast houdt hij je goed op de hoogte van de voortgang en zijn we actief aan de slag gegaan met het verbeteren van mijn trainingstechniek.

Ik zou de begeleiding van Wesley aan iedereen aanraden.

Westheticz Online Personal Training

Daniel

Ik wilde graag zo optimaal mogelijk wilde beginnen met sporten, een aantal kilo´s afvallen en spiermassa opbouwen. Ik beschik zelf niet over de kennis over voeding en trainen om dit te doen, daarom ben ik bij Wesley terecht gekomen. Door middel van de schema´s en de begeleiding van Wesley heb ik veel progressie behaald.

Je kunt hem altijd bereiken, hij denkt met je mee over wat er beter kan, hij past je schema´s snel aan en als je ergens mee zit komt hij gelijk met een oplossing. Wanneer je beginnend of gevorderd bent met trainen, maar niet echt weet wat je moet doen voor optimale progressie, zou ik Wesley zeker aanbevelen.