4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Jorus Bart
Jorus Bart
12:07 18 Mar 23
I do strength training and running, and I had a tendon injury in my knee. Thanks to a good training program, the knee has strengthened again and I recovered much faster than expected. Furthermore, I had a plateau on certain exercises and by talking about it and adjusting the training program I got through it. Very good training program and fun workouts, great!
Tom Damstra
Tom Damstra
19:00 01 Feb 23
I have experienced Wesley's guidance as very pleasant.I myself had 4 months of coaching and what I really liked is that Wesley was very involved with my goal.Wesley made me realize that I don't always have to perform, but that it is also good to dose more.And there are a number of aspects that Wesley helped me a lot with. Not only with training but also with the coaching sessions.Wesley has a lot of knowledge as a coach and is also a good listener. What I also liked is that he opens up himself.Highly recommended!
Faye Bos
Faye Bos
06:47 14 Jan 23
Followed coaching at Wesley since September. I wanted to start bulking, but mentally felt like I could use some guidance in this.Had a lot of conversations with Wesley about this, trying to figure out where it came from and how we could handle it. Wesley is very involved and really tries to tackle the problem with you and create more peace. This is also where I've progressed the most lately, I'm very grateful for that!Made good progress both mentally and physically, can only say that the coaching has been more than successful and that I definitely recommend Wesley!
Thijs Hes
Thijs Hes
17:35 08 Jan 23
I followed personal training at Wesley and I am very satisfied with it. I have become stronger both physically and mentally. Wesley has a lot of knowledge, such as fitness / good posture and meditation. Thanks again!
Jessica
Jessica
07:50 28 Sep 22
Als beginner in krachttraining was ik onzeker om zelf de sportschool in de gaan en bepaalde oefeningen te doen. Door bij Wesley te gaan trainen ben ik zelfverzekerder geworden in het sporten met gewichten en heb ik hierin grote stappen gezet. De trainingen zijn altijd leerzaam en Wesley is zeer betrokken bij het proces!
Stef Terluin
Stef Terluin
10:44 16 Aug 22
De afgelopen maanden heb ik bij Wesley selfimprovement coaching gevolgd. Sinds ik hier mee bezig ben merk ik elke week serieus resultaat op fysiek en mentaal gebied. De gewoontes die we hebben gecreëerd zorgen ervoor dat ik naast mijn drukke levensstijl ook fysiek goede progressie maak. Coaching bij Wesley is 100% de beste investering die ik heb gedaan en zal blijven doen.
Pim cuijpers
Pim cuijpers
19:13 15 Feb 22
The process I went through with Wesley helped me enormously on several fronts. The guidance and personal training have made me look at some aspects differently and I have become a more complete person. Wesley has a lot of Knowledge about nutrition and training, but Wesley is also very well developed in the field of life. Thank you so much for the beautiful time Wesley, I learned a lot from you!
Merel Steen
Merel Steen
13:15 03 Jan 22
Wesley is professioneel en heeft erg veel kennis op het gebied van sporten en voeding.Door het volgen van Online PT bij Wesley heb ik veel meer kennis en inzicht over voeding en training opgedaan. In de 3 maanden dat ik de Online PT volgde bij Wesley zijn we regelmatig samengekomen voor een check-up. Dit heeft voor mij goed gewerkt als een stok achter de deur. Ook werd mijn progressie wekelijks online geëvalueerd, wat ook erg prettig was.Met de opgedane kennis en het op maat gemaakte trainingsschema kan ik nu zelf verder! Ik zou dit iedereen aanraden.
Ceyda Aydogdu
Ceyda Aydogdu
19:42 28 Dec 21
Ik raad wesley zeker aan. Hij weet heel goed waar hij over praat. En doet het echt om jou te helpen. Altijd snel contact en komt ze afspraken na 👍
Daphne Dekker
Daphne Dekker
13:08 10 Dec 21
Wesley en ik zijn drie maanden met elkaar gaan samenwerken. Ik had voornamelijk als doel te willen afvallen, maar al snel was duidelijk dat mijn lichaam dat niet ging doen. Het traject heeft mij doen inzien dat er een groot onderliggend probleem speelt en dat is dat ik mezelf niet accepteer en té hard ben voor mezelf. Wesley heeft zijn traject zo aangepast dat dit onze focus heeft gekregen in plaats van het afvallen en trainen. Trainen en gezond eten kon ik al.. voor mezelf kiezen niet! Wesley is dus niet alleen een top coach gericht op voeding en sport, maar ook echt voor de persoonlijke groei!
Jeffrey Zwaan
Jeffrey Zwaan
20:49 18 Nov 21
De begeleiding van Wesley heb ik ervaren als zeer leerzaam, uitdagend & hij weet het uiterste uit je te krijgen. Dankzij Westheticz heb ik een fysiek gekregen waar ik eindelijk weer trots op kan zijn en mede hierdoor zit ik geweldig in mijn vel! Wes bedankt voor alles!
Jelle Veenstra
Jelle Veenstra
19:38 15 Oct 21
Wesley is een absolute topcoach. Hij heeft ongelooflijk veel kennis en op elke vraag een antwoord. Of het nou om voeding, training, mindset of andere levensvragen gaat. Wesley is een complete coach die mij héél veel heeft geleerd. Ik twijfelde vooraf over de investering, maar het is echt elke euro waard geweest. Ik ben op fysiek en mentaal gebied enorm gegroeid. Ik heb al veel coaches gehad, maar Wesley is de allerbeste. Ik zou 'm iedereen 100% aanraden!
Lysander
Lysander
15:02 19 Jun 21
Wesley bied erg fijne en professionele begeleiding voor een eerlijke prijs. Wat je doel ook is, hij helpt je het te halen.
Erika R
Erika R
09:14 09 May 21
Begeleiding bij Wesley is iets wat ik iedereen kan aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen, zowel op fysiek en mentaal gebied. Goede gesprekken, duidelijke uitleg en een goede dosis feedback zorgen ervoor dat doelen gevormd en gehaald worden. Wesley heeft een positieve mindset welke aanstekelijk werkt!
Ciska Meulemans
Ciska Meulemans
12:07 05 May 21
Ben door goede resultaten in de familie, ook bij Wesley gestart. Mijn doel was vooral gezonder te gaan eten en hopelijk daarbij gewicht te verliezen. Na een uitgebreide intake om te zien waar ik in kon gaan veranderen, kreeg ik voedinsschema's. Aangepast op mijn eet en beweegpatroon. Tevens moest ik een dagboek bijhouden. Hierdoor kreeg ikzelf en Wesley inzicht in mijn weeg/meet en probleem momenten. Elke 2wk werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan mee verder aan de slag. Wesley heeft mij geleerd dit niet te zien als afvalrace, maar als een levensstijl voor langere termijn. Vooral het loslaten vd schema's vond ik lastig, maar ook daar heeft hij bij gecoacht. Inmiddels weet ik dat een vakantie of uit eten heel goed kan. Wesley heeft gezorgd voor de juiste miniset, volgens mij de sleutel tot alles. Uiteindelijk moet je hetzelf doen, maar de hulp van Wesley heeft mij in ieder geval goed geholpen!
dennis Kop
dennis Kop
13:00 04 May 21
Heb begeleiding van wesley genomen om meer effectief te sporten en spieren te ontwikkelen. Door middel van begeleiding op maat gemaakt training en voedingsschema's en advies hoe ik mijn week kan indelen om zo efficient mogelijk spieren op te bouwen en mijn goed in mij vel te voelen.
Eric Enthoven
Eric Enthoven
14:46 21 Feb 21
In januari 2021 ben ik begonnen met begeleiding bij Wesley. Ik ben erg tevreden over de begeleiding (schema's), de feedback en de communicatie!
Ronald Veldt
Ronald Veldt
18:36 19 Feb 21
Ik train nu een half jaartje. En het resultaat begint langzaam te komen😀 Wesley weet precies wat hij doet om een goed schema voor je te maken.
Rene Hes
Rene Hes
15:57 19 Feb 21
Train nu een half jaar met Wesley, hij is continue scherp op de technische uitvoering van de oefening en zit ons lekker op de huid. Uiteraard is er ruimte voor wat grappen en grollen. Ik zit inmiddels fysiek en mentaal in de lift. Ik zou Wesley zeker aanbevelen!
Jack Grossat
Jack Grossat
15:24 13 Dec 20
Ik heb van augustus tot oktober 2020 personal training gekregen van Wesley. Naast de perfecte ‘stok’ achter de deur is hij zeer capabel en weet hij goed de kennis over te dragen. Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Het is misschien even een uitgave maar hey, wel een investering in je eigen lijf. Zelf had ik al van tevoren aangegeven eerst 3 maanden te gaan, maar ga zeker in de toekomst dit vaker herhalen. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack G.
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.