Vanaf mijn puberjaren heb ik al een enorme passie voor krachttraining, voeding en het menselijk lichaam. In het beginstadium zette ik dit voornamelijk in voor de groei van mijn eigen lichaam. Mijn leven kwam in een positieve flow, mijn zelfvertrouwen groeide en veel eigenschappen die ik ontwikkelde in de gym hadden een positieve invloed op mijn leven daarbuiten. Becoming all that I can be werd mijn levensmotto.

Mijn inzet betaalde zich uit, wat ertoe leidde dat ook vrienden en kennissen mij om advies en trainingsplannen begonnen te vragen. Ook deze vrienden en kennissen hadden weer vrienden en kennissen en langzaam begon er een balletje te rollen. Ook zij wisten hun leven in een positieve flow te brengen, door te werken aan hun lichamelijke doelen. Een visie kwam tot leven, mensen inspireren en motiveren hun potentieel tot uiting te brengen, door te werken aan hun lichamelijke doelen.

Inventio Personal Training
Westheticz Online Personal Trainer

Mijn eigen bedrijf als personal trainer groeide hard en in de tussentijd werkte ik aan mijn skills en kennis door het behalen van de cursussen Menno Henselman Personal Trainer en Milo Education & Performance, ontelbaar uren zelfstudie en het toepassen van kennis in de praktijk. In de opstartfase van mijn bedrijf startte ik ook een traject richting mijn eerste bodybuildingwedstrijd.

Door Corona heb ik helaas nooit op het podium gestaan, maar desondanks heeft het wedstrijdtraject me een mooie trofee opgeleverd. Namelijk het inzicht dat ik mijn onzekerheid en een angst voor afwijzing probeerde te verschuilen achter een masker van succes en uiterlijk vertoon.

Ik was gevangen door een ontembare drang om te presteren en een jacht op erkenning en waardering. Ik had de overtuiging niet meer onzeker te zijn of te worden afgewezen, wanneer ik succesvol was. Ik ging voorbij aan mezelf en mijn omgeving en trok mijn angst en onzekerheid met me mee, hoe goed mijn prestaties ook waren.

Dit inzicht opende mijn ogen. Want veel mensen verschuilen hun angsten en pijnen achter een masker van fysiek succes. Door te jagen op perfectie, succes en status aan de buitenkant, hopen zij een ideaal plaatje te creëren naar de buitenwereld. Terwijl het werkelijke geluk schuilt in het omarmen van onze kwetsbaarheden en deze er te laten zijn. Niet door, maar samen met een goed lijf.

Met Inventio is het mijn streven om mensen door middel van krachttraining en coaching inzicht te geven in hun kwetsbaarheden en het vertrouwen deze te aanvaarden. Dit stelt hen in staat hun volledige potentieel tot uiting te brengen en de vrijheid en het succes te ervaren wat op hen wacht.

Ook jouw lichamelijke doel behalen en jouw volledige potentieel vanuit passie en flow tot uiting brengen?

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking